Modelová analýza vývoja výmenného kurzu SKK/EUR na základe parity kúpnej sily - Chocholatá, Michaela, 1977-
Modelovanie vývoja mesačných hodnôt výmenného kurzu SKK/EUR v období január 1999 - júl 2002 na základe parity kúpnej sily. Podstata teórie parity kúpnej sily. Ex-post analýza vývoja hodnôt výmenného kurzu.