Rezervy a opravné položky v účtovníctve subjektov verejnej správy - Kicová, Marianna
V účtovnom zobrazení rezerv a opravných položiek v účtovníctve vymedzených subjektov verejnej správy (rozpočtové organizácie, štátne fondy, príspevkové organizácie, obce a vyššie územné celky) nastali výrazné zmeny s účinnosťou od 1.1. 2008. Ide o nové prvky v účtovníctve týchto účtovných jednotiek v rámci zavedenia novej metodiky účtovania a vykazovania. Informácia o právnych predpisoch účtovného zobrazenia rezerv a opravných položiek v účtovníctve vymedzených subjektov verejnej správy.