Jak přežít ? ... akvizici, fúzi a integraci ... - Krištof, Daniel
Oznámenie o akvizícii alebo integrácii spoločností prežíva väčšina zamestnancov s obavami. Ani pre personalistov nie je integrácia s inou spoločnosťou zrovna rutinnou záležitosťou. Ako správne postupovať. Bez aktívneho zapojenia top manažmentu to skutočne nepôjde. Dobre nastavená komunikačná kampaň by mala predchádzať obavám a nedorozumeniam. Zmena firemnej kultúry. Profesionalita personalistov.