Rozpočtový proces obce - hodnotenie hospodárenia obce - Orgoník, Peter
Podľa ustanovenia zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v z.n.p. základom finančného hospodárenia obce je jej rozpočet. Význam a obsah pojmu finančné hospodárenie v spomínanenj právnej úprave.