Agroturistika na Slovensku má zväčša americký nádych - Janků, Jana
Vidiecky turizmus a agroturistika v Rakúsku a Francúzsku. Zapojenie sa do života na farme. Agroturistika na Slovensku - nedostatok doplnkových služieb v duchu života na sedliackom dvore. Absencia informácií - katalógov o agroturistike. Slovenský agroturizmus v skutočnosti. Príklady z praxe.