Hotelové a reštauračné informačné systémy - Beneš, Radim
Moderný informačný systém postavený na moderných dátových technológiách ( SQL servery). Recepčné a pokladničné systémy. Dôležitosť funkcionality systému. Spolupráca a výmena informácií medzi jednotlivými subsystémami. Voľba dodávateľa informačného systému pre hotely. Cena systému.