Můžeme si dovolit neměnit se? - Toman, Miloš
Problematika hodnotenia pracovníka v organizácii. Objektívna metóda hodnotenia pracovníka a spravodlivé posudzovanie. Subjektívne riadenie. Hodnotenie a kontrola zamestnancov ako súčasť každodennej komunikácie. Aké kroky urobiť, ak chceme riadiť inak.