Modelovanie vývoja slovenskej ekonomiky pomocou základného DSGE modelu - Zeman, Juraj
Prezentácia základného novokeynesiánskeho DSGE modelu pre malú otvorenú ekonomiku. Metóda kalibrácie a odhadovania jeho parametrov pre Slovensko.