Azylová problematika v podmienkach Slovenskej republiky - Koganová, Viera
Azylová problematika a politika. Legislatívna úprava problematiky azylu. Zákon č. 480/2002 Z. z. o azyle a...Analýza azylového systému SR. Postoje Slovákov voči utečencom.