Open for business: Slovakia as a new member state - Haughton, Tim
Tri roky slovenského členstva v Európskej únii. Výhody členstva v únii. História a jej dedičstvo. Veľkosť štátu a závislosť - rôzne prístupy k meraniu. Ideológia. Verejná mienka. Silné spoločenské skupiny, závislosť a politika strany. Šance Slovenska v rámci členských štátov Európskej únie.