Príčiny disparity medzi regiónmi v Európskej únii - Mrva, Miloš
Rozdiely a nerovnosti medzi regiónmy ako podstatný dôvod existencie regionálnej politiky Európskej únie. Príčiny vzniku a existencie rozdielností. Vybrané ukazovatele dokumentujúce regionálne nerovnosti v EÚ. Perspektívy znižovania disparít medzi regiónmi EÚ.