Exteritoriálne požiadavky a nároky v menšinovej národnostnej politike-potenciálny zdroj bezpečnostných rizík v stredovýchodnej Európe - Kupkovič, Miroslav
Riešenie menšinovej problematiky. Posúdenie slovensko-maďarských medzištátnych vzťahov. Maďarské národnostné menšiny. Maďarská zahraničná politika.