Skúmanie spokojnosti klienta v komerčnej banke - Belás, Jaroslav
Definovanie spokojnosti zákazníka v banke. Zahraničné prieskumy v oblasti spokojnosti klientov. Kľúčové faktory spokojnosti klienta podľa Impact Plus. Metodologické aspekty merania spokojnosti retailových zákazníkov. Prieskum spokojnosti klientov v bankovom sektore na Slovensku. Faktory nespokojnosti klientov.