Čiernym koňom je dostupný luxus - Hinková-Dibarborová, Andrea
Trendy na trhu - zákaznícke preferencie. Dopyt po dostupnom luxuse je jedným zo zásadných spotrebných trendov. Motivácia pre luxus. Nové nákupné miesta, nákupy v kamenných predajniach a online.