Vnímanie spoločenskej zodpovednosti firiem v podmienkach Slovenskej republiky - Škorvagová, Simona
Definícia spoločenskej zodpovednosti firiem. Výskum týkajúci sa povedomia o spoločenskej zodpovednosti firiem v Českej republike - výsledky. Výsledky prieskumu vnímania spoločenskej zodpovednosti firiem na Slovensku - grafy a tabuľka.