Krízový manažment vedecko-odborný časopis Fakulty bezpečnostného inžinierstva Žilinskej univerzity v Žiline
Pôvodné vedecké a odborné články zamerané na krízový manažment, bezpečnostný manažment, záchranné služby, krízové plánovanie, obranné plánovanie, civilné núdzové plánovanie, analýzu a hodnotenie rizík a ďalšie oblasti späté so všeobecnou a špecifickou bezpečnosťou.