Komentár k zákonu o účtovníctve po novelizácii vykonanej zákonom č. 198/2007 Z.z. - Moravcová, Katarína
Analýza účtovnej dokumenácie. Účtovný záznam, preukázateľnosť, prenos, oprava účtovného záznamu. Uschovávanie a ochrana účtovnej dokumentácie. Ostatné ustanovenia o účtovnej dokumentácii.