Vplyv podpory poľnohospodárstva SR na jeho výkonnosť - Obedová, Martina
Pomalý proces prispôsobovania sa trhovým podmienkam v poľnohospodárstve. Poľnohospodárstvo ako jedno z prioritných odvetví v rozpočte na rok 2008. Špecializácia slovenských farmárov. Primárny problém slovenského poľnohospodárstva - štruktúra produkcie, ktorá nie je kompatibilná so štruktúrou dopytu. Rast výkupných cien. Základné ekonomické údaje poľnohospodárskych podnikov - právnických osôb.