Šesť rokov po - Greguš, Peter
Porovnanie atentátu na amerického prezidenta Kennedyho v roku 1963 a útokom na newyorské dvojičky 11. septembra 2001. Situácia vo svete 21. storočia. Zlyhanie protileteckej obrany. Postava Usámu bin Ládina.