90 rokov po Leninovi - Greguš, Peter
Dve revolúcie v Rusku vypuknuté v roku 1917, februárová a októbrová. Pád cárizmu a nastolenie moci boľševikov. Lenin a jeho aktivity. Priebeh 1.svetovej vojny na východnom a západnom fronte. Zostalo len Leninovo mauzóleum.