<The> European Union and China: economic priorities of the EU in China and their institutional support - Pleschová, Gabriela
Ekonomické záujmy ako hlavné záujmy Európskej únie v Číne. Technológie a služby ako perspektívne, ale zároveň problematické produkty EÚ. Európske spoločnosti v Číne: optimizmus ale neistý zisk. Problémy EÚ-čínskych ekonomických vzťahov. Európska únia a jej inštitucionálna podpora európskych spoločností v Číne. Vplyv EÚ-čínskej politiky na slovenské spoločnosti.