ASEAN and the future of East Asia - Soesastro, Hadi
Stručný prehľad 40 ročnej skúsenosti ASEANu s náboženstvom. ASEANský štýl náboženstva. Smerom k ASEANskej spoločnosti. Náboženstvo vo východnej Ázii v súčasnosti. ASEAN a širší región. ASEAN a budovanie východoázijskej spoločnosti.