Migrácia v EÚ - súčasný stav a iniciatívy pre budúcnosť - Krausová, Ľubomíra
Súčasný stav migrácie v krajinách Európskej únie. Najlepšie podmienky pre imigrantov vo Švédsku, najhoršie v Lotyšsku. Stav migrácie v jednotlivých krajinách: v Taliansku, Nemecku, Veľkej Británii a Rakúsku. Inciatívy EÚ pre budúcnosť. Nástroj novej európskej politiky imigrácie - modré karty.