Vzájomný obchod a spolupráca Európskej únie a vybraných rozvojových krajín - Lacek, Dušan
Charakteristika vzájomného obchodu a spolupráce krajín Európskej únie a vybraných rozvojových krajín. Obchodná spolupráca EÚ a ázijských tigrov - Južná Kórea, Singapur, Hongkong a Taiwan. Obchodná bilancia EÚ s ázijskými tigrami (2002-2006).Úspešné zapojenie ázijských tigrov do medzinárodnej deľby práce.