Informatizácia spoločnosti - cesta k vyššej konkurencieschopnosti - Macúchová Gabrišová, Katarína
Informatizácia spoločnosti v SR. Priority informačnej gramotnosti. Hodnotenie inovatívnosti z pohľadu informatizácie.