Financovanie cestnej infraštruktúry - Masárová, Jana
Vymedzenie pojmov financie a verejné financie. Cestná infraštruktúra. Prehľad základných údajov o sieti cestných komunikácií v SR. Financovanie cestnej infraštruktúry. Financovanie štátnymi prostriedkami. Financovanie súkromným sektorom. Prostriedky z fondov Európskej únie. Úvery z bánk. Investície do cestnej infraštruktúry.