Budúci vývoj svetovej ekonomiky - Mečár, Miroslav
Prognózy budúceho vývoja svetovej ekonomiky. Prognózy vychádzajú z prognóz Národnej banky Južnej Kórey a jej prezidenta Pak Syna, ktorý už niekoľkokrát zdôraznil budúcu úlohu Číny a Indie v budúcom vývoji svetovej ekonomiky.