Vybrané aspekty uplatňovania marketingovej etiky transnacionálnymi korporáciami pôsobiacimi vo farmaceutickom priemysle - Farkašová, Nora
Marketingová etika ako aplikácia morálnych štandardov podnikateľskej etiky vo firmách. Päť základných princípov etiky marketingu platných v podmienkach transnacionálnych korporácií. Marketingová etika vo farmaceutických spoločnostiach. Propagácia koncepcie zdravia a pozitívneho prístupu ku každodennému životu. Neetické správanie niektorých farmaceutických transnacionálnych spoločností - príklad z praxe. Významné asociácie, ktoré ovplyvňujú marketingové aktivity svojich členov. Dozor nad dodržiavaním etických princípov farmaceutických spoločností v rámci EÚ.