Zaistené fondy - konkurencia vkladovým produktom a podielovým fondom? - Serinová, Katarína
Zaistený fond a jeho výkonnosť. Investovanie prostredníctvom zaistených fondov. Druhy zaistených fondov. Predpoklad výnosu v zaistenom fonde. Porovnanie jednotlivých zaistených fondov. Zaistený fond verzus bankový vklad a podielový fond. Zaistené fondy na Slovensku. Príklad.