Povinné zmluvné poistenie motorového vozidla - Serinová, Katarína
Povinné zmluvné poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla. Zmena poisťovne. Výpočet výšky poistného. Poistné krytie povinného zmluvného poistenia. Nahlásenie poistnej udalosti. Postup v prípade ak nehodu spôsobí neznáme vozidlo a vodič z miesta nehody ujde.