Aktuálne výzvy formujúce súčasnosť a budúcnosť poistného trhu - Pastoráková, Erika, 1972-
Prostredie poistného trhu. Vyostrovanie konkurencie na poistnom trhu. Zmena spotrebiteľského správania klientov poisťovní, vznik nových produktov a služieb, vznik nových rizík. Vplyv globalizácie na zmeny. Aktuálne výzvy formujúce súčasnosť a budúcnosť poistného trhu.