Optimalizácia rozvozných trás - Pekár, Juraj, 1972-
Určenie trás rozvozu materiálu. Konflikt medzi výpočtovou náročnosťou a kvalitou dosiahnutého riešenia. Využitie heuristických metód, metaheuristické postupy, metódy celočíselného programovania. Opis problematiky pri využití najmodernejších softvérových produktov.