Kvalitu života podmieňuje zdravie - Semanco, Emil
Úroveň zdravia slovenského obyvateľstva v porovnaní s vyspelými európskymi krajinami. Transformácia a reštrukturalizácia priniesli slovenskému zdravotníctvu nový program. Ministerstvo zdravotníctva prijalo Operačný program Zdravotníctvo. Rámec a charakteristika programu. Monitoring a priority.