Poisťovacie podvody na Slovensku - Serinová, Katarína
Nahlásené poistné udalosti s pokusom o poistný podvod. Dominovanie neživotného poistenia o poisťovací podvod. Snaha poisťovní o elimináciu podvodov v rámci svojich vnútorných systémoch likvidácie poistných udalostí a výmena informácií v rámci systému CEPU. Legislatívny rámec trestného činu poisťovací podvod.