Marketingová komunikácia: faktor nákupného rozhodovania spotrebiteľa - Richterová, Kornélia
Na základe poznatkov z aktuálnej etapy dlhodobého prieskumu rozhodovania o nákupe poukázať na vybraté aspekty vzťahu zhromažďovania a spracovania informácií kupujúcich ku marketingovej komunikácii výrobných a obchodných firiem. Akademické štúdie informačného správania pri nákupe. Zdroje informácií pre nákupné rozhodovanie. Marketingová komunikácia a miesto nákupu. Nákupy konfekcie a obuvi. Predajný efekt marketingovej komunikácie. Vnímané úžitky a hodnoty.