Globálne a regionálne trendy medzinárodných vyslaní expatriotov - Krajčík, Daniel, 1981-
Nárast medzinárodných mobilít zamestnancov. Prieskumy identifikovali spoločné znaky, ktoré sú typické pre kľúčové geografické regióny. Očakávaný nárast v západnej Európe a severnej Amerike. Pre čínsky trh a trhy strednej a východej Európy sa predpovedá vysoký rast. Očakávaný regionálny nárast/pokles krátkodobých vyslaní v najbližších 2 rokoch. Očakávaný regionálny nárast/pokles dlhodobých vyslaní v najbližších 2 rokoch.