Program, ciele a druhy podporno-predajných aktivít - Horňáková, Lucia, 1982-
Program podpory predaja. Ciele podpory predaja. Jednotlivé druhy podpory predaja a ich prostriedky. Obchodná podpora predaja a jej prostriedky. Podpora predaja obchodnému personálu. Spotrebiteľská podpora predaja a jej prostriedky.