Odhad spotrebnej funkcie pre Slovensko a prognóza spotreby - Senaj, Matúš
Odhad spotrebnej funkcie pre Slovensko. Model vector error correction, ktorý je vhodný na prognózovanie budúceho vývoja spotreby. Prehľad najznámejších prác, ktoré sa zaoberajú modernou teóriou spotreby.