Rozpočet Európskej únie vo vzťahu k štátnemu rozpočtu SR - Konvalinková, Iveta
Rozpočtové vzťahy v Slovenskej republike. Rozpočtové vzťahy v Európskej únii. Výdavková strana rozpočtu EÚ. Príjmová strana rozpočtu EÚ. Implementácia výdavkovej alebo príjmovej stránky rozpočtu EÚ v štátnom rozpočte SR.