Video prezentácie v e-learningových kurzoch - Bandurič, Igor, 1980-
Výučba predmetov s cieľom zvládnutia obsluhy softvérovho produktu. Kurzy na ktorých si študent môže vo vhodnej forme prezrieť postup práce s aplikáciou. Vhodnou formou sú video prezentácie. Obsluha programu Wink.