Testy v moodle - Kristová, Ľudmila
Počítačová podpora výučby. Využívanie internetu na cvičeniach, využívanie zdieľaných dokumentov, prezentácií a databáz v počítačovej sieti. Príprava a realizácia testov, ich nastavenie, zostavenie a analýza. Technické zabezpečenie.