E-learning vo výučbe cudzích jazykov - Lišková, Danuša
Stručné predstavenie nového on-line kurzu a poukázanie na prednosti e-learningu vo výučbe odborných cudzích jazykov. Zefektívnenie cudzojazyčného vyučovania vhodnou kombináciou tradičnej formy vzdelávania a e-learningu. Interaktívny proces výučby.