E-learning v predmete Počítačové právo - Ondrejková, Anna
Prezentácia skúseností autorky s tvorbou a prevádzkou e-learningového kurzu v predmete Počítačové právo na FHI EU BA. Pozitívny postoj zo strany študentov k zavádzaniu moderných technológií a prístupov do vzdelávania. Dôvody rozvoja a implementácie e-learningu. Príprava pedagógov na elektronické vzdelávanie.