Protokol IP a čínsky internet novej generácie - Vlasko, Martin
IPv6 - nová generácia protokolu IPv4, ktorý sa v súčasnosti používa na celom svete. Svetovým lídrom v zavádzaní IPv6 je dynamicky sa rozvíjajúca Čína, ktorá sa snaží predbehnúť USA v oblasti internetových technológií a služieb. Čínsky internet novej generácie a prečo ho Čína potrebuje. Sieť novej generácie - CERNET2. Všetky prednosti tejto siete Čína chce predstaviť na OH 2008.