Využitie e-learningu vo vzdelávacom procese - Szivósová, Mária, 1958-
Vývoj, skúsenosti a prínos pri využívaní e-learningu. Nástup trendu implementácie služby e-vzdelávania, dôvody jeho uplatnenia. Potreba kontinuálneho vzdelávania. Znižovanie nákladov na vzdelávanie a zvyšovanie efektívnosti vzdelávania. Rozdelenie prostriedkov e-learningu. Spôsob výučby v e-learningu. Výučbové systémy. Nástroje pre učiteľa a študentov.