Predčasný starobný dôchodok po novom - Vavro, Martin
Možnosť požiadať o zastavenie výplaty predčasného starobného dôchodku - podstatná zmena v dôchodkovom poistení od 1.1.2008. Praktický príklad. Zvýšený záujem poistencov o poskytnutie informácií, ktoré sa týkajú predčasného starobného dôchodku. Stanovenie sumy predčasného starobného dôchodku je možné len v dávkovom konaní po uplatnení nároku na dôchodok predpísaným spôsobom.