Novinky v nemocenskom poistení - Kupkovičová, Simona
Zmeny pri poskytovaní nemocenských dávok, ktoré priniesla novela zákona o sociálnom poistení od 1.1.2008. Nárok na nemocenské dávky dobrovoľne nemocensky poistenej osoby. Nárok na ošetrovné. Nárok na materské. Príklady z praxe. Výpočet nemocenskej dávky dobrovoľne nemocensky poistenej osoby. Posudzovanie nároku na nemocenské dávky z viacerých nemocenských poistení. Povinnosti fyzických a právnických osôb voči sociálnej poisťovni.