EPD 2000 - Čechvalová, Anna
Európsky patentový dohovor (EPD), jeho charakteristika. Patenty ako hybná sila inovácií a konkurencieschopnosti. Diplomatická konferencia o revízii EPD. Prehľad najdôležitejších zmien dosiahnutých revíziou EPD.