Začlenenie posúdenia váh do modelov DEA - Oršulová, Anna
Váhy v DEA - multiplikátorový model, obalový model. Začlenenie posúdenia váh do modelov DEA, dôvody, metódy. Obmedzenia váh. Zmena súboru dát. Výber vhodnej metódy pre začlenenie posúdenia váh by mal byť vykonaný vzhľadom k cieľom konkrétnej analýzy.