Kvantifikačné kritériá inovačnej výkonnosti organizácie - Tuma, Miroslav
Intenzifikácia procesu globalizácie. Etapizácia adaptačných procesov globalizácie. Kvalita pracovnej sily ako predpoklad konkurencieschopnosti. Konkurencieschopnosť podniku. Medzinárodné hodnotenia konkurencieschopnosti národných ekonomík. Inovačná výkonnosť Bariéry inovačného rozvoja v podnikoch.